Guide er en platform til dig, der vil hjælpe og vejlede mennesker i nye situationer

På en ny og ligetil måde

For som menneske er det et levevilkår at stå over for nye situationer; situationer, hvor man ingen erfaring har og skal opbygge en ny viden.

Eksempelvis, når man skal starte i et nyt job, bygge et drømmehus, planlægge sit livs bryllupsfest, flytte hjemmefra eller blot finde vej igennem en stor lufthavn.

Det kan føles som frit fald at bevæge sig ud i noget nyt. Hvor skal man starte, hvad skal man huske, og hvordan man skal nå godt i mål.

Men det, der er fælles for de fleste nye udfordringer er, at nogen har gjort det før en selv.

Det er derfor, vi har etableret Guide.

Guide vil skabe en verden, hvor alle kan
føle sig hjulpet

Fordi alle faktisk kan hjælpe. Nu.

Grundlæggende mener vi nemlig, at hvis du er i stand til at hjælpe et menneske, der står i en ny situation, så træd til.

Med Guide får du de rette værktøjer til at vejlede, støtte og give læringsmuligheder til mennesker, der står over for nye virkeligheder.

På en nem måde, så alle kan være med.

Men en guide i lommen boostes læring og resultater nås - uden at tiden løber løbsk.

I dag bruges Guide bl.a. til forskellige medarbejderforløb, såsom onboarding, af +50 hospitalsafdelinger fordelt over Region Midtjyllands hospitalsenheder, herunder Aarhus Universitetshospital og Gødstrup Regionshospital, og Region Sjælland - og flere private virksomheder, organisationer og kommuner er på vej.

"Jeg vil i hvert fald med 100% sikkerhed opnå, at vi ikke kommer til at afskedige medarbejdere eller sige farvel til medarbejdere, der ikke har opnået en introduktion, der var kvalificerende for deres indtræden i vores organisation."
Lasse Plougstrup Hansen, HR-chef, Gødstrup Regionshospital

"Har jeg ansat en 3-4 stykker for at lykkes med det her? Der kan jeg bare sige, at det har jeg ikke. Det har været lidt prioritering, der skulle til, men samtidig skal man jo huske, hvor meget energi, at sådan en fed opgave her også giver. Og så får vi effektiviseret nogle andre processer samtidig."
Tina Guldhammer, Områdeleder i Organisationsudvikling, Region Midtjylland

Kender du mon Guide et andet sted fra?

Det er meget muligt.

Guide er udsprunget af Emento - et prisvindende, dansk design- og læringshus inden for Health Tech, der er specialiseret i at guide patienter, forandringsledelse og innovativ software.

Emento står bag en alt-i-én platform, der motiverer og gør det muligt for sundhedspersonale at designe patientrejser og guide patienter gennem deres forløb med en forløbsguide - med det resultat at øge patienttilfredsheden og samtidig optimere patientflows på hospitalet. Dette er dokumenteret ud fra 100.000 forløbguides fordelt over 50.000 danske patienter.

Guide er en Saas platform, der bruger samme teknologi som Emento, til udvikling af guides af enhver art.

Kontakt os og hør, hvordan du fra i dag kan guide dine medmennesker.